Nieuw: Losleven

Geplaatst op 19 februari 2014 Door J.W. Bijleveld, bedenker Lsltn

Bedacht Lsltn vanuit verwondering en eigen geploeter.

De perfectionistische, pleasende, plichtsgetrouwe en piekerende kant van jezelf die ken je nu wel. Tijd om ruimte te maken voor wat je nog meer in je hebt. Eind februari verschijnt Losleven.

Losleven is het derde boek van Jan Wolter Bijleveld en Ingeborg Deana. In dit boek onderzoeken zij veertien thema's en ideeën die helpen om te voorkomen dat je geleefd wordt. Zoals onverstoorbaarheid, rust in je hoofd, mildheid, onbezorgdheid en kwetsbaarheid.

Losleven maakt om te beginnen je gedachten los. De waan van de dag, die volle agenda, verwachtingen en verplichtingen, veel moeten – wat ga je ermee doen? Dit boek biedt geen kant-en-klaar stappenplan voor een beter bestaan. Het is wel een leuke manier om je te verwonderen over ons drukke leven. Herken wat voor jou past en maak je eigen keuzes!

Bestel Losleven

Bekijk de inhoudsopgave:

 

Gewoon jezelf zijn – het klinkt zo makkelijk. Maar dicht bij jezelf blijven, of in elk geval zo dicht bij mogelijk, gaat niet vanzelf. Vreemd eigenlijk dat jezelf blijven niet vanzelf gaat. Maar zo is het wel.’ – uit Losleven

Bestel Losleven.


 

Zoek op onderwerp
Zoek op datum

BOEKEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden >

E-CARDS