LSLTN | Bestellen
436
page-template-default,page,page-id-436,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Losser werken – Jan Wolter Bijleveld

Stof tot nadenken voor de werkende mens die ’t graag goed wil doen, maar wel wat lucht kan gebruiken. Veeleisend voor jezelf. Veel verwachtingen van anderen. Je moet van alles, maar de vraag is: moet dat echt? En van wie moet dat dan? ‘Losser werken’ helpt je om uit te komen bij eigen keuzes. Wat doet er echt toe voor jou, wat geeft je voldoening in je werk?

Losleven – Jan Wolter Bijleveld & Ingeborg Deana

De perfectionistische, pleasende, plichtsgetrouwe en piekerende kant van jezelf ken je wel. Tijd om ruimte te maken voor wat je nog meer in je hebt. Dit boek maakt je gedachten los, een leuke manier om je te verwonderen over ons volle bestaan. Herken wat voor jou past en maak je eigen keuzes. 

Hoe haal je het uit je hoofd (notitieboekje) 

Een keer iets laten? Eh…, doen! Dit notitieboekje heeft linkerpagina’s voor Doen en rechterpagina’s voor Laten. Ook staan er een paar bekende Lsltn-regels in. Een handzaam opschrijfboekje voor al je doen en laten dus.

Loslaten – Jan Wolter Bijleveld & Ingeborg Deana

Eindelijk een boek waar je niets mee moet 🙂 In losse columnstijl gaat Loslaten in op alles wat we moeten (of denken te moeten…). Moet ik weten wat ik wil? Moet ik de telefoon opnemen als ie gaat? Moet ik eruit halen wat erin zit? Moet ik twitteren? Moet ik een school opknappen in Afrika? Moet ik weten waar mijn passie ligt? Moet ik succes hebben? Maar moet het allemaal echt? En van wie moet dat dan? Verwacht geen zelfhulp-antwoorden of -stappenplannen, maar des te meer stof tot nadenken. LOSLATEN is een pleidooi om tijd te nemen, af en toe stil staan en bewuster te kiezen: wat doe ik en wat laat ik? Al meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

Kaarten cadeaumapje  

Vijfentwintig kaarten met de meest populaire Lsltn-teksten. In een mooi kartonnen cadeaumapje. Nog steeds te bestellen in deze sympathieke webshop met wie Lsltn al jaren samenwerkt.