Werk en prive in balans? Laat het los.

10 februari 2016 Bibliotheek, Heerenveen

Aanvang: 19.30
Kosten: € 7,50

Op woensdag 10 februari geeft Jan Wolter Bijleveld in de bibliotheek van Heerenveen een lezing met als titel ‘Werk en privé in balans? Laat het los’.

Hiermee sluit hij aan op het thema ‘Werk in evenwicht’, dat centraal staat tijdens de Maand van de Spiritualiteit (15 januari t/m 14 februari).


Bijleveld stelt dat we een soort ideaalbeeld van werk en privé in ons hoofd hebben. Hij gaat in op de vraag hoe haalbaar en maakbaar dat is en wat dit met ons doet. Eén ding is zeker: er moet nogal wat in het werkende bestaan van vandaag. Of dénken we van alles te moeten? En van wie moet dat dan? ?Het handelt in deze lezing onder meer over grip op ons leven, juist door los te laten. Verwacht geen kant-en-klare antwoorden voor rust, balans of succes, maar Bijleveld geeft zijn gehoor zeker stof tot nadenken.


Jan Wolter Bijleveld is bedenker van Lsltn (staat voor loslaten) en schreef de boeken Loslaten, Loswerken en Losleven, die zijn verschenen bij A.W. Bruna Uitgevers. Als zelfstandig conceptmaker/tekstschrijver verzorgt hij creatieve informatiecampagnes. Ook is hij docent aan The School of Life in Amsterdam. 
Deze avond start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €5,- voor leden van de bibliotheek; niet-leden betalen €7,50. Aanmelden is gewenst.

Meer informatie en aanmelden bij de bibliotheek Heerenveen

 

Zoek op onderwerp
Zoek op datum

BOEKEN

E-CARD