Ruimte in een vol leven

19 april 2017 , Meerssen

Aanvang: 19.30 - 22.00
Kosten: € 14,50

Inspiratieavond 'ruimte in een vol leven'

We moeten veel, willen veel, hebben veel te kiezen. Dat kan geregeld voor onrust zorgen. Laten we die onrust eens tegen het licht houden. En voordat we alweer haastig naar tips zoeken om te ontstressen: wat als we de mogelijkheid openhouden dat er nóg een manier is om ergens te komen in het leven? Namelijk niet door iets te doen, maar juist door iets te laten – hoe vreemd dat ook klinkt.

Schrijver Jan Wolter Bijleveld geeft je graag stof tot nadenken. Over verwachtingen en verplichtingen. Over alles goed willen doen, overal bij willen zijn en niks missen. Over de tijd nemen en de tijd geven. Over tevredenheid en ontevredenheid. Over keuzes maken, het voordeel van twijfelen en de schoonheid van imperfectie. Verwacht geen kant-en-klare antwoorden voor rust, balans of succes, maar je wordt zeker aan het denken gezet.


Bijleveld is bedenker van Lsltn.nl (staat voor loslaten) en schrijver van de boeken Loslaten, Loswerken en Losleven. Zijn nieuwste boek ‘Losser werken’ verscheen december 2016. Ook is hij als docent verbonden aan The School of Life Amsterdam.

De avond wordt aangevuld met oergezond zoet en ontspannende drankjes uit de keuken van Anna. Geen zoete zonde maar juist het gezonde zoet als vervanging van suiker. Genieten met lekkers dat mag, voor meer rust en balans! Nieuwsgierig? Kom dan op woensdagavond 19 april naar Ontmoet Anna!

Meld je vooraf aan!

Zoek op onderwerp
Zoek op datum

BOEKEN

E-CARD