Agenda

Tijd voor Loslaten

23 november 2012 Le Fabrique, Utrecht

Bij het jaarcongres van de Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organisers verzorgt Lsltn een interactieve voordracht. Het thema is 'Tijd voor Loslaten'. Joke Hermsen (schrijfster van het boek Stil de tijd) is eveneens spreker in het programma.

Lees meer >

Loswerken - Leiderschap in de zorg

30 oktober 2012 Albert Schweitzer Ziekenhuis, Dordrecht

Een besloten bijeenkomst voor directeuren en bestuurders in de zorg, waar -naast bestuurder van een ziekenhuis- Jan Wolter Bijleveld (auteur van de boeken Loslaten en Loswerken) spreker is.

Lees meer >

Hoera, niets moet.

29 september 2012 Theater 't Spant, Bussum

Bij de Libelle Academy Dag kun je ook de Lsltn-workshop volgen, voor deze gelegenheid voorzien van de titel 'Hoera, niets moet'. Op zaterdag 29 september organiseert Libelle Academy Live haar jaarlijkse Inspiratiedag in theater 't Spant in Bussum. In het hoofdprogramma kun je onder meer een seminar van opper-omdenker Berthold Gunster (Ja maar...) volgen.

Lees meer >

Timespiration - boekpresentatie

28 september 2012 besloten, Antwerpen

Lancering van het boek Timespiration van Cyriel Kortleven. Lsltn zal plaatsnemen in het inspiratiepanel op deze feestelijke avond (voor genodigden). Het thema 'Tijd' wordt er van diverse kanten belicht. Wil je meer weten over het boek?

Lees meer >
Zoek op onderwerp
Zoek op datum

BOEKEN

E-CARD