LSLTN | Wil je nog gelukkiger worden?
Uit eerder onderzoek blijkt dat het maken van een korte dagelijkse oefening het geluksgevoel kan verhogen. Maar welke oefening werkt het beste? Doe mee met het Positieve Psychologie onderzoek van Universiteit Leiden. Doe mee met het Positieve Psychologie onderzoek van Universiteit Leiden! Uit eerder onderzoek blijkt dat het maken van een korte dagelijkse oefening het geluksgevoel kan verhogen. Met dit onderzoek willen we nagaan welke oefening het beste werkt.
557
post-template-default,single,single-post,postid-557,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Wil je nog gelukkiger worden?

Uit eerder onderzoek blijkt dat het maken van een korte dagelijkse oefening het geluksgevoel kan verhogen. Maar welke oefening werkt het beste? Doe mee met het Positieve Psychologie onderzoek van Universiteit Leiden.

Doe mee met het Positieve Psychologie onderzoek van Universiteit Leiden! Uit eerder onderzoek blijkt dat het maken van een korte dagelijkse oefening het geluksgevoel kan verhogen. Met dit onderzoek willen we nagaan welke oefening het beste werkt.

Doe mee en maak kans op 200 euro! Onder de deelnemers worden vier geldprijzen verloot: één maal 200 euro, één maal 100 euro en twee maal 50 euro. Verder verwachten we dat de oefeningen zelf positieve voordelen met zich mee zullen brengen.

Doe mee en maak gedurende één week korte gedachteoefeningen die je op je smartphone kunt invullen. Op vier verschillende momenten wordt een korte vragenlijst van ongeveer 15 minuten afgenomen; voorafgaand aan de oefening en in de perioden erna. Je hoeft voor dit onderzoek de deur niet uit, alles is op je  telefoon in te vullen. Alle gegevens worden geanonimiseerd verwerkt.

Meld je aan voor het onderzoek