LSLTN | Nieuws over de webshop
Lsltn boeken en -artikelen bestellen? Daarvoor kun je voortaan terecht in de webshop van de Wereld van Jansje, een bijzonder bedrijf. Zij bieden werkgelegenheid aan mensen met een verstandelijke beperking. Hun cadeauwinkel is bekend in Haarlem en verre omstreken, ook is er een lunchcafe, een gallery en hebben ze een webshop.
498
post-template-default,single,single-post,postid-498,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Nieuws over de webshop

Lsltn boeken en -artikelen bestellen? Daarvoor kun je voortaan terecht in de webshop van de Wereld van Jansje, een bijzonder bedrijf.

Zij bieden werkgelegenheid aan mensen met een verstandelijke beperking. Hun cadeauwinkel is bekend in Haarlem en verre omstreken, ook is er een lunchcafe, een gallery en hebben ze een webshop.

Lsltn heeft ervoor gekozen geen eigen webshop meer te runnen. Deze Lsltn-producten kun je voortaan bij hun bestellen. Ook een selectie van Lsltn-kaarten is hier weer los verkrijgbaar.

Je bestelling is in vertrouwde handen bij hun goed begeleide team. Lsltn is er trots op met hen te mogen samenwerken.